Weekly mix

Jag slarvar visst lite med mina weekly mixes nu under sommaren, men nu så kommer en. Håll tillgodo!

RUM `s augusti nummer ser riktigt lovande ut. Välkommen augusti!

Här hemma njuter vi av att renoveringen är klar och jag piffar på varenda yta, här ser ni den finare delen av tv-bänken.

do good. Glöm aldrig det!

Jag gillar verkligen Michelle Williams stil och det blir bara bättre när hon har en söt liten Matilda i släptåg. Visst ser hennes skor lite ut som Swedish Hasbeens? Jag blir liite sugen på höst och nytt skoinköp.

Något annat från Swedish Hasbeens som gärna får pryda mig i höst är den snygga Bag for Life.

Bäst just nu! Kan inte få nog.

Hoppas att ni har haft en fin vecka! Kram Johanna

Annons

 • Hedvig och jag

  jag vill också ha mina tidningar så där. Dock så har jag tydligen en silverfiskinvasion i mitt hus??? Jag köpte spray och skulle ta död på de där som bor bakom listerna.. men det dyker bara upp fler och fler? Det kändes bättre när jag aldrig såg dem.. well.. saken jag vill komma till är att jag är rädd att de ska äta upp mina tidningar!

 • linn

  love the mix 🙂

 • Roomofkarma

  Snyggt! Jag har också tidningar i travar hemma:)
  skön inspiration!

  kram CCLaddar