Tant Johanna hjärtar facebook & twitter

Jag har nyligen skapat en facebook sida till Tant Johanna och även börjat twittra, allt för att ni ska kunna hålla er så uppdaterade som mögligt 😉 Det vore så kul om ni följde mig även där, så klicka på länkarna för att gå med i min facebook sida samt följa mig på twitter. Tack!


  • Wow, där ligger man i lä 😉 Mokkasins facebooksida har ju varit på gång (i tanken…) länge men inget händer… Och twitter… Ja, twitter har jag inte riktigt grepp på måste jag erkänna. Hur mossigt det än låter.
    Men heja dig!
    Kram Sofia

    • Johanna

      Det är faktiskt inte så svårt, gäller bara att få tummen ur 😉 Twitter är galet enkelt, du blir medlem sedan är det bara att skriva små status uppdateringar (som på facebook) Säg bara till om du vill ha hjälp! Kram JohannaLaddar