Stilenlig förvandling till salu

Nu har min mäklarfavorit Bolaget ännu en fantastisk våning på 140kvm i Malmö till salu. Ni som tycker att det känns bekant har alldeles rätt, det var nämligen med i Elle Interiörs februarinummer år 2009 och visas frekvent på Byggfabriken.com eftersom att ägarna inte helt oväntat har koppling dit.

Annons

Det fina köket finns att beställa från Byggfabriken, likaså golven och mycket av detaljerna. Den fina tapeten Golden Lily från Morris & Co har varit min favorit sedan länge, den ska få sitta på en vägg nära mig någon gång..

Foto: Bolaget Fastighetsförmedling


  • ojoj, det där är ett av mina favoritreportage någonsin! Älskar köket (o det mesta i övrigt…)

  • Sophie

    Å vilken mysig lägenhet! Den har jag totalt missat! Tack för att du la upp de härliga bilderna:)

    Hälsningar
    Sophie

    http://sophiesfashion.blogg.seLaddar