Pom Pom Vines

Ni läsare som har hängt med mig ett tag vet att jag är mycket förtjust i detta hemmet som jag tidigare har skrivit om här, en särskild detalj som jag bara älskar är den fina girlangen som hänger i dörröppningen mellan matsalen och vardagsrummet.

Annons

Efter lite pyssel-inspirations-letande hittade jag en beskrivning här på hur man gör exakt en sådan och fick reda på att det tydligen kallas Pom Pom Vines. Kul! En sådan ska jag försöka mig på att fixa till så fort lägenheten står klar. När jag såg detta kom jag även på att jag har skrivit om Pom Poms innan, fast i lite större format då..

Foto: Oncewed & Camilla Krishnaswamy


 • Sofia

  Och då ska jag härma dig för åhhh så fina de är!
  Kramkram!

  • Tant Johanna

   Härma på bara 😉 Jag har inte hunnit göra någon ännu men snart så! Hoppas att jag får se resultatet på dina.
   KRAM

 • Då kanske man kan få beställa en av dig! 😉 Urfina. Kram/Malin

  • Johanna

   Självklart Malin!
   Kram J

  • Tant Johanna

   Självklart 🙂
   kramLaddar