Mera från fabriken

Just nu susar jag igenom ett höstvackert Sverige, är nämligen på väg upp till Stockholm för ytterligare en kursdag imorgon. Helt otroligt vilket vackert landskap vi har! Idag bjuder jag på några fler bilder från min och fotograf Anders dag i fabriken. Det vackra bordet stod faktiskt bara där, kudden är från Walles & Walles, den fina keramiken är handgjord av Kajsa Cramer, ljuslyktan i glas med tejprullarna i är från Granit och mässingsvasen är ett kärt loppisfynd. Tack Artilleriet för lånet av kudden och keramiken!

Annons

ps. jag har varit dålig på att svara på era fina kommentarer den senaste tiden men jag läser dem alltid och blir lika glad varje gång någon lägger tid på att skriva till mig. Nu har jag dock svarat igenom allihopa så om ni vet med er att ni ställt någon fråga kan ni kika tillbaka så har jag äntligen svarat.

Foto: Anders Jungermark Styling: Johanna Laskey


 • Supervackert Johanna. Och åh vilket ställe.
  Kram!

  • Anonym

   Tack! Älskar det stället.
   Kramar

 • Hedvigochjag

  Vilka färger! Vilka bilder! Vilka konstnärer! Tack för att vi får dela det med er!

  • Anonym

   Tack fina du! Kramar

 • Anonym

  Som sagt, en blivande stjärnstylist. Härlig enkelhet och stämning i bilderna, fin miljö. Me like!!

  • Anonym

   Men åh! Tack snälla du. Kram Johanna

 • Otroligt fint Johanna, heja dig! Ha nu en skön kväll på hotellet så ses vi imorgon. Axx

  • Anonym

   Tusen tack Anna! Kram

 • Artilleriet

  Fint Johanna!
  /Artilleriet

  • Anonym

   Tack snälla! Hade inte gått utan era fina produkter.

 • madebyje

  Superfint Johanna! Du är så himla duktig. Ses på onsdag. Kramar J

  • Anonym

   Tack! 🙂 Kramar

 • Anonym

  Så vackert! Men vad kul, är det Anders som fotat. Hälsa från mig nästa gång. Kram, Sofia

  • Anonym

   Det ska jag verkligen göra! Han pratade faktiskt om att ni hade gjort något jobb ihop sist vi sågs. Kram

 • Vilka vackra bilder, färgerna är helt oemotståndliga!Laddar