Lite Kalabalik & Mycket Mentor

Lite Kalabalik startade i Istanbul när den svenska trion Lina Andersson, Malin Wikerberg och Elisabet Bundsen bestämde sig för att skapa just lite kalabalik i den skandinaviska minimalistiska designstilen. Kolla in pressrealisen här!

Från start har jag älskat Lite Kalabalik som jag hittade till via den ena ägarens blogg. Nämligen Malin (entreprenören i mitten) som bloggar på Mvh/Borstahusen, just nu ligger bloggen lite i vila men är värt ett besök ändå. Malin har nämligen blivit en oerhört betydelsefull person i min närhet, jag inspireras massor av hennes driv, tänk och stora hjärta. Så pass mycket att jag faktiskt har utsett henne till en av mina mentorer. Kan låta lite töntigt men så är det! Varje gång vi ses eldar vi på varandra med alla våra idéer, Malin peppar till tusen och kommer med kloka tankar. Precis så som en mentor ska vara, tack Malin!

Foto: Malin Lauterbach

Annons

 • Elle

  Malin är underbar! Min mentor med tror jag 🙂

  • Anonym

   En supermentor 🙂 Måste träfa er båda två snart. Kram

 • Åh här kommer lite mer pepp:
  http://kviddevitt.blogspot.com/2011/10/tant-johannna.html

  Så klart för att du är så himla bra : )

  • Anonym

   Jag vet! Helt underbara ord. Tack 🙂

 • Malin Wikerberg

  Åh! Johanna. Jag blir alldeles rörd, och stolt och glad. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer för allt låter klyschigt och dumt. Blir lite generad i all lycka över att ha en sådan fin vän som du. Och som Elle. Ni ger ju mig så mycket. Tack bästa tanten för dina fina ord. Jag kommer att spara dom alltid. Love

  • Anonym

   Tack själv bästa Malin!

 • lilla.u

  Och jag saknar Mvh Borstahusen … Så fin & mysig blog!

  • Anonym

   Jag med..

 • Anonym

  Vad kul att höra. Jag är också väldigt förtjust i Malin. Trots att vi fortfarande inte träffas. /Sofia

  • Anonym

   Vi får dra ihop till en liten bloggträff snart kanske..Laddar