Beckmans & nytt jobb

Wow vilken start på veckan! Den började tidigt, tidigt i måndags när jag tog flyget upp till Stockholm för kursstarten på Beckmans. Inte vilken kurs som helst utan en alldeles fantastiskt spännande kurs med bästa Lotta Agaton som lärare och ett helt gäng inspirerande tjejer som bubblar av energi och kreativitet.

Annons

Vid våra platser väntade den snygga påsen fylld med roliga saker samt en extremt snygg box med allt material en stylist kan tänkas behöva på sitt skrivbord. Efter lektionens slut blev det lunch, en sväng på stan för att sedan ta tåget tillbaka till Göteborg och mitt nya jobb som jag började idag. Hurra så kul det kändes! Imorgon åker jag upp tidigt, tidigt till Stockholm igen för ytterligare en kursdag. Men först ska jag göra klart min läxa inför ett väldigt spännande projekt som Lotta gett oss. Till vårt första lektionstillfälle fick vi förresten i uppgift att ta med en bild som vi själva önskade att vi hade stylat, inte så svårt att gissa vad jag valde va? Förresten numer två: har ni kollat in den sprillans nya tidningen ICON ? Mycket snygg! Nu – läxan och Landet Brunsås på svt1 kl 21.00. Det absolut bästa tv programmet enligt mig. Missa inte det!


 • Annica Wallin

  Oj vad spännande det ska bli och följa er kurs! Hoppas att ni delar med er mycket 🙂 Och grattis till nytt jobb!

  • Anonym

   Tack! Självklart kommer jag dela med mig 🙂

 • Lycka till på nya jobbet och kursen! Låter hur kul som helst.
  I Icon kan man dessutom läsa ett mycket bra reportage om (enligt mig då) världens finaste stad, ett reportage som verkligen fångat den känslan jag själv har för Istanbul! Läs det!

  Kramar, Lina Den Långa Blondinen

  • Anonym

   Tack Lina!
   Jaha, det ska jag verkligen läsa. Spännande!
   Kram Johanna

 • Åh, så skojigt!!! Lycka till på nya jobbet.

  • Anonym

   Tack snälla!

 • Låter himla kul! Vad är det för nytt jobb? Nyfiken 🙂
  Kram Elina

  • Anonym

   Det är fortfarande som inköpare inom mode men på ett annat företag och en tjänst som innebär mer ansvar över designprocessen. Känns super!
   Kram Johanna

 • Tina

  Hej, vad var det för något som du önskat att du själv stylat? Bilderna på mittenbilden? Hälsar Tina Hellberg:-)

  • Anonym

   Hej! Såklart är det bilderna i mittenbilden jag önskat att jag hade stylat själv. Så smickrande att få en kommentar från självaste stylisten bakom de fina bilderna. Tack för allt fint du gör!
   Johanna

 • Anonym

  Låter så underbart, Johanna! Ett stort lycka till. Kommer bli så bra, så bra…

  Och du, jag tycker absolut att du skall prova behandlingen hos Madde! Hoppas det blir snart du kommer… Kramar i massor till dig.

  Pssst! Tant Johanna på Kviddevitt…. 🙂

  • Anonym

   Det är Elin som skriver på sambos (?) inloggning 🙂

 • Maria Joh80

  Lycka till du är då duktig!!! Berätta sen!! Hade vart kul senare att få se er fina lägenhet, kanske nån mys dag med Marika och Monika?

  Måste höra med dig du som har sån koll på allt, nån fin dun/ vinter jacka till mig?????? Testade fjällräven i navy men såg ut som en Michelin gubbe, ha ha tänkte om du sett något jag missat!!

  Kram 

  • Anonym

   Absolut!
   Jag har svarat inne på din blogg 🙂
   KramLaddar