Annons

Playtype Concept Store

Nästa gång jag är i Köpenhamn kommer jag ta tillfället i akt att besöka Playtypes konceptbutik i Vesterbro och så längtar jag efter att äta på bästa LêLê . Har ni några andra guldkorn i Köpenhamn som ni vill dela med er av? Det är alltid så kul att få nya tips så jag tar tacksamt emot.

Foto: Playtype


Annons
 • Tack för dessa tips! Jag skulle ha åkt till CPH i helgen, men kom inte iväg, så det blir nog efter jul. Hoppas på fler bra tips här!
  Ha en fin helg!

 • underbart! blir sugen på
  att åka .. om så än bara för
  muggarna ! 🙂

  om man vill ta en mindre
  paus för litet energipåslag
  i form av fantastiska nypressade
  juicer & bara något litet till;

  rue verte plus {ny østergade 11}
  med ’joe & the juice’ på övre plan
  {har man tur är brasan tänd},
  ~ & själva rue verte butiken
  på nedre ..
  ett måste för mig när jag är
  i köpenhamn. 🙂

  har man spenderar-suspenders’en
  på är ju noma oslagbart att äta på
  också ..

 • Lina

  Malbecks vinoteria på Norrebro! Fantastiska viner, fin inredning, bra häng…

 • sofia

  Trevligt det ser ut!
  Har tyvärr inga tips då jag inte besökt Köpenhamn på ett tag..

  Ha det gott/Sofia

 • Jenny

  Bodde i Versterbro i 5 år, men har nu lämnat stadsdelen till grannen, Valby. Vesterbro har mkt att erbjuda. Kolla in exempelvis Maur, girley Hurley, och den fantastiska loppmarknaden på Sønder Boulevard varje söndag på sommar halvåret.


Annons

Laddar