Annons
Tant Johanna Publicerad 24 december 2011

Mot nya äventyr

De senaste dagarnas tysnad här på bloggen har inte berott på bloggtorka, snarare tvärtom. Jag har nämligen suttit och jobbat med en alldeles egen sida som jag härmed flyttar över bloggen till. Ni hittar mig från och med nu på tantjohanna.se!

Jag vill tacka Elle Interiör för detta fantastiska år, det har verkligen varit en ära att få blogga här hos er. Jag skulle även vilja skicka en stor kram till alla mins fina läsare. Tusen tack för att ni kikar och lämnar uppmuntrande kommentarer! Nu hoppas jag att ni alla följer med mig mot nya äventyr på tantjohanna.se.

Vi ses! xxx tanten

Annons
2 Kommentarer
 • Annaleena

  God jul till tanten!!

  Jag ändrar bloggadressen genast, det här kommer att bli jätte bra ska du se.

  Kram! Annaleena

 • http://todayyouinspiredme.blogspot.com/ Johanna

  Woooow, grattis och all lycka till. Jag hänger på såklart ;)

  God fortsättning och tack tack tack för all fin inspiration!