Annons

Inlägg taggat med trädgård

Blommor & trädgård Publicerad 05 oktober 2011

Green

Grönt , grönska och fina Lyla & Blu inspirerar mig idag. Huset högst upp hade jag gärna tagit över på stört. Har alltid haft en dröm om att bo i ett grönt hus, gärna vid havet, med stor trädgård.

Foto: Lyla & Blu via Lotta Agaton

Annons
Blommor & trädgård Publicerad 01 maj 2011

Innergård

Innergårdar kan vara bland det mysigaste som finns och som tur är finns det massvis här i Göteborg. Om jag hade haft en alldeles egen liten innergård hade jag fixat iordning den precis som på dessa bilder. Jag älskar den gröna färgen på tolix stolen och den gamla skavda trädgårdsstolen!

Foto: Maria Grossman

Annons
Blommor & trädgård Publicerad 26 april 2011

Magnolia

Magnoliaträd är blad det absolut vackraste jag vet, smaka bara på namnet magnolia.. Jag drömmer om att en dag ha ett alldeles eget träd, men tills dess nöjer jag mig med en liten kvist och så dessa vackra bilder tagna av den tyska stylisten och fotografen Maria Grossman.

Foto: Maria Grossmann via Trendenser

Blommor & trädgård Publicerad 05 mars 2011

Stella´s Hideaway

Jag hittade dessa bilder från modedesignern Stella McCartney´s trädgård för att tag sedan och har sedan dess kollat på dem nästa varje dag. Kan inte få nog! Klicka in här för att läsa intervjun och se mer bilder. Engelskmännen kan sina trädgårdar, minst sagt..

Foto: Bruce Weber för Vouge