Annons

Inlägg taggat med kollage

Tant Johanna Styling Publicerad 05 september 2011

Orange kollage

Nu var det verkligen längesedan jag gjorde ett kollage, jag få skylla på sommar och renoveringen. Men igår samlade jag ihop mina orangea ting eftersom att det är min nya ”hang up färg”.

Foto: Tant Johanna

Annons
Tant Johanna Styling Publicerad 17 april 2011

Vitt kollage

Som utlovat bjuder jag denna gång på ett kollage i vitt! Vilken bra helg det har varit, känner mig helt superladdad med energi och inspiration. Det har hunnits med en träff med fina bloggvänner, 1års kalas för en viss butik, kollage knåpande, röjande i garderoben och finkaffe i solen. Kan knappas bli bättre om ni frågar mig, hoppas att ni alla har haft en lika fin helg!

Foto: Tant Johanna

Annons
Tant Johanna Styling Publicerad 27 mars 2011

Trädgårds kollage

Nu är det dags för ytterligare ett kollage från mig! Denna gången med trädgård som inspiration, det började med att jag hittade den fina spaden på Granit och sen så snurrade mitt huvud igång. Jag hoppas att det ska inspirera er till att gräva lite i jorden eller kanske bara plantera något fint. Det gör gott, jag lovar!

Foto: Tant Johanna

Tant Johanna Styling Publicerad 09 mars 2011

Gråskala

Jag är väldigt svag för grått i både inredning och kläder, mycket mera grå än beige om jag måste välja. Så därför fick det bli ett kollage i gråskala också. De flesta utav mina favoriter i hemmet och garderoben är  just grå, som till exempel min mjuka Acne halsduk i lammull och cashmere, ljusstakarna från Tove Adman och så mina gotlandsstenar..

Foto: Tant Johanna

Tant Johanna Styling Publicerad 07 mars 2011

Nytt kollage

I helgen fick det bli tid för ännu mer kollage skapande. Kan inte förstå hur något så simpelt kan vara så kul, känns som att tid och rum stannar när jag håller på och donar med detta. Extra kul är det förstås när man får sådan här fin uppmärksamhet hos duktiga La maison d’Anna G. Tack! Det gör mig ännu mer peppad att forstätta med detta simpla helgnöje.

Foto: Tant Johanna