Annons

Inlägg taggat med Hemma hos oss

Hemma hos oss Publicerad 15 december 2011

Himmelskt god

är Clippers varma choklad, att den bara innehåller naturliga ingredienser och är fairtrade märk gör det hela bara ännu bättre. Och så är ju förpackningen precis lika snygg som resten av Clippers sortiment. Finns att köpa här om du har vägarna förbi Göteborg..

Foto: Tant Johanna

Annons
Hemma hos oss Publicerad 11 december 2011

Julblomster & pyssel

Julens finaste pynt består av växter och egengjort pyssel om ni frågar mig. Kan inte förstå de föräldrar som gömmer undan barnens julpynt, det är bland det finaste tycker jag. Charmigt och personligt! Men just nu nöjer jag mig med mitt egna pyssel..

Foto: Tant Johanna

Annons
Hemma hos oss Publicerad 12 november 2011

Frukost

Har suttit och ätit frukost fram till nu, så skönt! Jag älskar hur de förpackar brödet på Brogyllen som bara ligger ett stankast från oss. Lyxigt! Gott är det också.

Foto: Tant Johanna

Hemma hos oss Publicerad 29 oktober 2011

Städning pågår

Just nu storstädas det här hemma, väldigt välbehövligt! Efter städningen blir det en sväng på stan och middagsfix med övernattande vänner som kommer senare. Hoppas att ni har en fin helg!

Foto: Tant Johanna

Hemma hos oss Publicerad 30 september 2011

Tack!

Men det där blev ju inte särskilt läskigt när jag fick så många fina kommentarer och hejarop. Tack snälla ni! Nu ska jag ladda upp inför fredagsmyset här hemma. Trevlig kväll! Kram J

Foto: Tant Johanna

Hemma hos oss Publicerad 28 september 2011

Pablo Picasso

Självaste Pablo Picasso har fått flytta hem till oss, tidigare bodde han i A´s butik men nu tycker jag att han passar bäst här. Tror dessutom att han trivs bättre här, på pappas loppisbyrå..

Foto: Tant Johanna

Hemma hos oss Publicerad 19 september 2011

Köket del 3

Nu äntligen kommer bilder på vårt färdiga kök, om ni vill ha en påminnelse om hur det har sett ut under resans gång kan ni kika in här och här. Visst har den hänt en hel del?

Foto: Tant Johanna

Hemma hos oss Publicerad 16 september 2011

Hemma hos

Nu är det mycket här vill jag lova! Idag har vi  haft besök av proffsiga Amelia och Andreas Lönngren Widell samt deras otroligt söta lilla tjej. Vad dom har haft för sig tror jag att ni kan lista ut, lovar att berätta mer så fort jag bara kan. Nu ska fira fredag här hemma, tryffelpasta och tiramisu står på menyn..

Foto: Tant Johanna

Hemma hos oss Publicerad 06 september 2011

Pom-pom vine

En styck pom-pom vine i ingången till köket, väldans lätt och kul att göra själv. Beskrivning hittar ni här! Ser ni förresten att köksgolvet numera är högblankt svart? Ja så kan det bli, vi är mycket nöjda!

Foto: Tant Johanna

Hemma hos oss Publicerad 27 augusti 2011

Välkommen höst

Denna helgen älskar jag! Känns som det första helgen på hösten, en nystart, ett kliv in i den nya årstiden. Att jag dessutom vaknade utvilad, utan den sega huvudvärken jag haft från och till i två veckor nu är nästan värt att fira. Här över Göteborg har vi ett åskoväder och jag myser inne med tända ljus och låååång frukost. Hej hösten!

Foto: Tant Johanna