Annons

Inlägg taggat med Gott

Hemma hos oss Publicerad 12 november 2011

Frukost

Har suttit och ätit frukost fram till nu, så skönt! Jag älskar hur de förpackar brödet på Brogyllen som bara ligger ett stankast från oss. Lyxigt! Gott är det också.

Foto: Tant Johanna

Annons
Johannas personliga Publicerad 18 oktober 2011

Pärlans Konfektyr

Bloggvärlden är himla lustig ibland, eftersom att vi är många som bloggar om ungefär samma sak och har därför samma öga för saker och ting kan det ibland bli skrattretande lika inlägg. Ett typiskt exempel är just detta inlägg. Igår satt jag nämligen i hotellbaren och väntade på att tåget skulle ta mig tillbaka till Göteborg, som sällskap hade jag datorn, ett gäng mail som skulle svaras på och dessa underbart goda kolor från Pärlans Konfektyr. Faktiskt det godaste jag ätit i godis väg! De blev serverade så fint på fat med tårtpapper så jag knäppte av en bild och tänkte att detta måste jag blogga om. Sagt och gjort! Men så när jag tog min vanliga runda bland blogg favoriterna ser jag att En mammas dag – Weronica också har strivit om Pärlans kolor idag. Skrämmande eller skrattretande, jag brukar välja att se det som ett tecken på att något är riktigt bra så smakar ni på dessa kolor lovar jag att ni inte blir besvikna.

Foto: Tant Johanna

Annons
Friggagatan Publicerad 02 februari 2011

Köksglimt och lunchtips

På brickan intill spisen har jag det allra nödvändigaste, favorit théer, salt, peppar och Renée Voltaries lantbuljong. Om ni inte har testat denna buljong tidigare, gör det! Den är bäst och används flitigt i all sorts matlagning här hemma. Tänkte även dela med mig utav ett snabblunch tips bestående utav Keldas färdiga soppa i smaken Toscansk tomatsoppa, lite svarta bönor, getost och solrosfrön på toppen. Jag hade även turen att ha färskt surdegsbröd hemma :) Inspirationen är hämtad från serveringstipset på baksidan av paketet, snabbt och gott!

Foto: Tant Johanna

Friggagatan Publicerad 30 januari 2011

Bästa kycklingen ever

Måste tipsa om denna galet goda kycklingrätt som jag lagade igår, recept hittar ni här. Jag serverade med en gräddig potatisgratäng och mozzarella sallad. Helt klart en ny favorit här hemma!

Bild: Tant Johanna

Johannas personliga Publicerad 11 januari 2011

Macarons

Tänkte att dessa tjusiga macarons kunde pigga upp lite i tisdagsmörkret. Min fina vän C var här på middag i helgen och detta var vad som bjöds till kaffet. Bland det godaste som finns!