Annons

Inlägg taggat med Formex

Formex Publicerad 29 januari 2011

Mateus, fall 2011

Mateus hade som alltid en utav de bästa montrarna på mässan. Årets nyhet var serien rainbow som Trendenser skrivit ett intressant inlägg om, kul att hon även fick snabbt svar från Mateus! Jag gillar nyheten men skulle jag köpa något blir det nog någon enstaka assiett att blanda upp med..

Foto: Tant Johanna

Annons
Formex Publicerad 29 januari 2011

Oddbirds, fall 2011

När vi ändå är inne på begåvade Boråsbygdare måste jag även hurra för duktiga Oddbirds. På bara något år har de lyckats ta inrednings Sverige med storm med deras nytänkande och magiska produkter. Montern var inbjudande och mysig med massor av fint som väckte ha-begär. Kolla in det ruffa soffbordet och alla fina halsband!

Foto: Tant Johanna

Annons
Formex Publicerad 29 januari 2011

afswedala, fall 2011

Jag kan inte låta bli att känna mig lite smått stolt som Boråsare när jag inser att det finns så mycket kunskap och driftiga människor från bygden. Ett exempel på detta är de duktiga tjejerna bakom afswedala som enligt mig hade en utav de snyggaste montrarna på mässan. Fina produkter i bästa kvalité, träpallar, industrilådor , snyggt vatten och gott snask samt genuint trevliga grundare. Kan bara inte bli bättre!

Foto: Tant Johanna

Formex Publicerad 29 januari 2011

Nordal, fall 2011

Jag har fortfarande inte rapporterat klart från Formex mässan så jag tänkte att jag kör ett race nu i helgen, bättre sent än aldrig! Danska Nordal hade en färgsprakande monter med härlig känsla och roliga detaljer. Jag blev särskilt förtjust i det fina matbordet, underläggen i form utav en mini trasmatta och de bulliga ljusstakarna i lila/rosa toner..

Foto: Tant Johanna

Formex Publicerad 25 januari 2011

Hoptimister

En annan monter som jag stannade till i på Formex var Hoptimist by Ehrenreich Denmark. Jag hade tidigare läst om dem på Trendenser och blev förtjust redan då, så när jag hittade dem på mässan var förtjusningen total. Den första hoptimisten skapades år 1968 av möbelsnickaren Gustav Ehrenreich och produktionen var igång mellan åren 1968-1974. Nu är de i produktion igen i regi av designern Lotte Steffensen och Gustavs son Jørn Ehrenreich som hoppas på att sprida leenden.. Fint!

Formex Publicerad 24 januari 2011

House doctor, fall 2011

En utav favoriterna från Formex var helt klart house doctor, kanske inte så mycket nytt men oj så fint det är! Montern var helt proppfull med både fina ting och nyfikna kunder. Personligen tycker jag att house doctor är bland de främsta inom styling och skyltning av produkter. Stort plus var även provsmakningen av den egna matserien..

Foto: Tant Johanna

Formex Publicerad 23 januari 2011

Mitt Formex

Nu är jag hemma efter en vecka på resande fot och känner mig helt matt av alla intryck från både mode mässa och inrednings mässa. Jag kan lätt konstatera att hur mycket fint det än finns så finns det även otroligt mycket skit också som nästa suger energi ur en..

Men nu ska vi ju koncentrera oss på det fina, uppiggande och vackra! Här är ett ihopplock av mina favoriter från gårdagens besök på Formex mässan. Några av dem förtjänar ett mer detaljerat inlägg och det kommer, tills dess får ni hålla tillgodo med ovan bilder från följande montrar: Nordal, Ylva Skarp, af swedala, Olsson & Jensen, Odd birds, Mateus, Musahar, house doctor, hoptemist, ferm living

Foto: Tant Johanna

Johannas personliga Publicerad 18 januari 2011

Mässvecka

Denna veckan är det mässor som gäller för min del. Just nu befinner jag mig i Berlin med jobbet, vi ställer ut på Bread & Butter som startar imorgon och håller på tills på fredag. Sedan är det bara för mig att åka hem och packa om väskan för att sedan bege mig till Stockholm och Formex . Kommer garanterat vara fullproppad med intryck efter denna veckan! Idag har vi  strosat okring i staden och jag spanade in flera fina detaljer, kolla bara in ovan fasad, fönster och lampa..

Foto: Tant Johanna

Johannas personliga Publicerad 14 januari 2011

Bokat och klart

Nu är det bokat! Nästa helg åker jag upp till Formex mässan och bor på bästa Story hotel. Behöver jag meddela att jag längtar?

Foto: Story hotel